På jakt efter en fotograf i Uppsala

Hej på er! Jag sitter här en timme innan jag ska gå hem och funderar på om jag ska boka en fotograf tills nästa vecka, det är nämligen så att vi ska ha lite event här i Uppsala och för att vi ska kunna bygga upp ett bra rykte så behöver vi också kunna visa vad vi är kapabla till. Tanken var egentligen inte att jaga en fotograf så här tätt inpå helgen utan det skulle varit ordnat redan i början av veckan, men nu blev det på det här viset och då får man lösa problemet så fort det går. Det kanske inte är jätteklokt att skriva ett blogginlägg när man är under tidspress men det hjälper mig faktiskt att koppla av och att komma bort lite så att jag inte blir så stressad. Jag vet med mig att det var en riktigt duktig fotograf på min systers bröllop för något år sedan och om jag inte minns helt fel så berättade han för mig att han inte bara ägnade sig åt bröllopsfotografering utan även agerade fotograf vid andra tillställningar. Det kanske är honom man ska kontakta för att få lite härliga bilder till vårat portfolio, jag har sett hans bilder och minns att de var riktigt bra. För er som inte vet så arbetar jag som eventmanager och äger tillsammans med min bror ett bolag som arrangerar event åt stora företag, föreningar och så vidare. Vårat bolag är ganska nystartat men vi båda två har många års erfarenhet från branschen, nu till en början så riktar vi oss bara till kunder i Uppsala men med våra kunskaper så tror jag inte det dröjer allt för länge innan ni kan se våra event runt om i hela norden. Vi har en hel del kontakter som vet att vi är kunniga och duktiga men nya kunder vill gärna se bevis på vad vi kan, därav behöver vi en fotograf som kan ge oss lite hjälp på traven.